top of page
beka_collectie_boxsprings_header.jpg
beka_main_srgb.png

Beka heerlijk slapen

Alles valt van je af in een Beka bed ...Ken je dat gevoel?

De lange, drukke dag die van je afglijdt en plaatsmaakt voor rust en geborgenheid? Dat gevoel creëert Beka voor jou. Door de top in slaaptechnologie te combineren met vakmanschap en oog voor detail. Zo maken wij van jouw Beka bed … de beste plek ter wereld. 

Waarom verkoopt

Bosma slapen en meer Beka?

Beka® is één van de drie merken die wij met vertrouwen aan jou als klant verkopen. In elke matras van Beka® vloeien vakmanschap, detail en slaaptechnologie samen. Zo geniet ook jij van een onovertroffen slaapcomfort. De Matrassen en boxsprings die voor pure luxe staan. Een matras van Beka® geeft een prettige ondersteuning. 

Waarin onderscheidt Beka zich?

Beka® heeft een Slaapdriehoek ontwikkeld waaraan deze matrassen moeten voldoen. Een gezond slaapsysteem voldoet aan drie criteria: 

  • Ventilatie 

  • Drukverdeling 

  • Ondersteuning


Daarnaast zijn de matrassen duurzaam geproduceerd en hebben een stabiele levensduur van 10 jaar waarbij de slaapkwaliteit gewaarborgd blijft. 

 

Kies voor een matras op maat!

Het juiste matras kiezen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Elke slaper heeft zijn eigen wensen. Welk matras je ook kiest, de unieke ontwikkelde GELTEX® technologie zorgt voor een fijn uitgerust gevoel, elke dag weer.  

Na jarenlange ontwikkeling, lanceert Beka® de nieuwe generatie GELTEX®: De focus ligt meer dan ooit op duurzaamheid en een langere levensduur.

Welke matrassen van Beka® heeft Bosma slapen en meer in het assortiment?

Imagine 23 cm hoogte. Is een hoesmatras met een pocketverenkern afgedekt met Support GELTEX foam met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in Medium of Firm ligcomfort.

231770s_1rcbk_imagine_nl_80.jpg

Dreamer 27 cm hoogte. Klassiek matras met rits.

Temporis pocketverenkern afgedekt met comfort GELTEX®Foam met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in Medium en Firm ligcomfort.  

231760s_1rcbk_touch_nl_80.jpg
231759s_1rcbk_escape_nl_80_0.jpg

Escape 27 cm hoogte. Temporis Pocketverenkern, afgedekt met Comfort GELTEX®Foam. 7 Ergonomische comfortzones. Genopt tapematras, verkrijgbaar in Medio, en Firm ligcomfort

BEKA_LARGE_LEADERBOARD_KEYVISUAL_840X150

Wil je net wat meer luxe in een boxspring van Beka®? 

Bosma slapen en meer heeft een ruim assortiment in Beka® boxsprings staan. Vlak of verstelbaar. Elke boxspring van Beka® wordt vervaardigd uit de beste materialen. Boxspring, hoofdbord en matras: alle elementen passen op harmonieuze manier bij elkaar. 

Ben je nieuwsgierig naar wat Beka® jou te bieden heeft? Breng een bezoek aan Bosma slapen en meer.

bottom of page